Over Cafe De Tapperij

Cafe De Tapperij, gelegen aan de pittoreske Buorren 39 in het charmante Langweer, nodigt je uit voor een warm welkom in onze gezellige kroeg. Met een rijke geschiedenis en een levendige sfeer is ons café al jarenlang een geliefde ontmoetingsplek voor zowel locals als bezoekers van buitenaf.

Bij Cafe De Tapperij streven we ernaar om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu langskomt voor een verfrissend drankje na een lange dag of voor een gezellige avond uit met vrienden, ons café staat altijd voor je klaar.

Een ruime selectie drankjes

Van klassieke bieren tot smaakvolle wijnen en heerlijke mixdrankjes, ons uitgebreide assortiment drankjes biedt voor elk wat wils. Onze vriendelijke barkeepers helpen je graag bij het kiezen van het perfecte drankje en staan altijd klaar met een glimlach.

Kom langs bij Cafe De Tapperij

Of je nu een lokale bewoner bent of gewoon op bezoek bent in Langweer, we heten je van harte welkom bij Cafe De Tapperij. Geniet van de gezellige sfeer, de vriendelijke service en de heerlijke drankjes in ons café. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bieden in ons geliefde café.

Tot ziens bij Cafe De Tapperij!